Revoluce nemyšlení

Revoluce nemyšlení

Anotace: .

 
Na hřbitově ideálu
na hrobě pravdy
chci oživit tě a ne že ne!
vytáhnout tě z kamene.
 
A zatím utíkám jen se zástupem snů
v polobdění
Někde je hlubina
avšak nemám vidění...
 
Všude kde se nemyslí
má postel stvůra
A někdy utíká se mnou
už ani nic nepředstírá..
 
Na hřbitově ideálů
na hrobě fantazie
chci vyvolat toužení
nechť ožije!
Autor 8Zdenek, 15.11.2023
Přečteno 70x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, cappuccinogirl, Anfádis, Psavec, Žluťák, o3_gambit, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí