Naše značka

Naše značka

Anotace: ...

 

jaro, léto
tvoje veto
ukončilo ten náš čas
podepsáno
pod kopií
zvěčněn navždy
každý z nás

co teď bude
oči rudé
v zamyšlení hrozí střet
ať už strom či značka chladná
přes sůl v slzách
nevidět

pár úhozů, překlep šmírák
zvládá zlomit každý vaz
sádra tvrdne
legal plocha
kreslím v barvách
jak šel čas

úder zvonku o kladívko
černý talár
chybí smích
komu sáně a kdo spacák
napůl krájím
dávný hřích

půjdu tudy
sám a bosý
kolem lesní vzpomínky
tenkrát
spolu
listí zlátlo
neměli jsme podmínky

a dnes konec
země plochá
okraj svádí k poznání
co tam je a co tam bude
jeden krok
.. vše za námi

 

 

 

Autor poeta, 16.11.2023
Přečteno 108x
Tipy 20
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, isisleo, IkkarisKa, IronDodo, martinaV, Dreamy, Anfádis, kozorožka, Marťas9, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...některé kroky jakoby nešly udělat.
Moc hezky:*)

17.11.2023 09:06:57 | Dreamy

Jako by nešly a stejně se udělají.

20.11.2023 11:41:25 | Jan Kacíř

A pánbůh s námi …
Pěkně napsáno

17.11.2023 06:38:30 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí