V dešti

V dešti

Já už nic nechci
asi jsem rezignoval
stojím tu v dešti
a čekám, co bude dál.

Někde jsem ztratil poslání
a tak sčítám co život dal
já vím, že je to k posrání,
ale snad proto jsem to vzdal

Možná se rozpustím v dešti
než přestanu tu stát jak vůl
se srdcem v chladných kleštích
a prázdný jak starý zlatý důl.

Autor Ďábel sám, 22.11.2023
Přečteno 82x
Tipy 15
Poslední tipující: Anfádis, Marten, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, martinaV, Sonador, o3_gambit, Marťas9, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle snad ani není možný... proč zrovna ty??? Nechápu to!

22.11.2023 12:33:51 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí