promiň, že neumím ti říkat táto...

promiň, že neumím ti říkat táto...

Anotace: ... deníkový, možná až moc intimní..


Jsi silnej chlap.
Poslední archetyp, co mám.

 


To kvůli tobě nechápu, že všichni chlapi nemají v hlavě gpsku..
Protože ty vždycky znáš cestu.

 


Jen jednou jsem tě viděla slabého.
To, když ses opravdu bál.
Nikdy jsem chlapa neviděla plakat.
Nevěřila jsem tomu, že to umí.

 

 

Máš rád mojí mámu.
Moje máma se s tebou pořád směje.
.. a přes všechny ostatní táty, vracíš mi obraz spokojený rodiny.

 

 

a možná, možná.... i díky tobě, moje srdce změklo...

Autor Loveless, 22.11.2023
Přečteno 95x
Tipy 24
Poslední tipující: Tomcat, Jiří I.Zahradník, jitoush, jort1, Sonador, martinaV, Žluťák, Anfádis, Marťas9, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...upřímný...Ji.

24.11.2023 22:01:09 | jitoush

Hodně vypovídající, vzbuzující emoce.

22.11.2023 21:14:12 | cappuccinogirl

Není nad to, když tě vlastní báseň rozbrečí už při psaní...

23.11.2023 09:29:40 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí