STRACH ZE ZEŠÍLENÍ

STRACH ZE ZEŠÍLENÍ

Anotace: .

 
Jsem stále ten visící
jednou rukou z mostu
tou rukou zdravící
pro radost tu..
 
Rady drsňácký a sebemrskačský
už mě opustily
lidé něco říkají a drobné mi házejí
drobné vřelosti na chvíli..
 
Zdravím se s andělem
když vzduch se mlží
z toho mostu visím tělem
a jen rukou se držím...
Autor 8Zdenek, 24.11.2023
Přečteno 65x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Psavec, Žluťák, Marten, martinaV, kozorožka, šerý, RadekČ, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí