Cesta

Cesta

Anotace: Kudy? Kam?

Procházím se pod hvězdami
Černo černou tmou
Myšlenky se stále rvou
S moji duši toulavou

Zda-li první cestu zvolit
Pocitům projev dovolit?
Nebo vybrat druhou stranu?
Přeskakovat každou bránu
K tomu překážky bourat
V ohni se furt šťourat?

Žiju život svobody
Už to nejsou hospody
Hlava se pomalu vrací
Chci volnost jak ti ptáci...
Autor Ďábelský basnik, 27.11.2023
Přečteno 77x
Tipy 11
Poslední tipující: cappuccinogirl, martinaV, Psavec, Kubíno, Marry31, Žluťák, o3_gambit, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pakliže žiješ život svobody v sobě... žiješ krásně. Užívej si to, dokud můžeš.

27.11.2023 17:15:31 | cappuccinogirl

Snad budu moct napořád

27.11.2023 22:57:13 | Ďábelský basnik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí