Jak odejít pryč

Jak odejít pryč

Anotace: **Poslední léta se zdá, že točím se v kruhu** // 13.07.2023

Nedělní vánek šimrá mě na kůži,
poryvy větrů příjemně bodají,
myšlenky v hlavě svobodně krouží,
utíkám pryč, pomalu, potají.
***
Utíkám pryč bez linky na tváři,
bez sazí na duši tak urputně jen,
s plameny v rukách, jak Nerovi žháři,
utíkám pryč, chci dostat se ven.
***
Probodán střepy, bez citu, bez mravu,
nahý a na pospas i bez košile,
stísněný sám i uprostřed davu,
smýšlení mé, tak nahodilé.
***
Cíli se vzdaluji, točím se v kruhu,
žene mě kupředu, co to je, chtíč ?
Síla zvyku či volání pudu,
nikdo ti neřekne, jak odejít pryč.

Autor Henry_propper, 01.12.2023
Přečteno 87x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Niška, Marťas9, RadekČ, Psavec, Kubíno, Marten, Anfádis, cappuccinogirl, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za vším děním je touha...

02.12.2023 09:23:58 | Niška

Plný emocí a hodně dobře vyjádřený, děkuju, že mohla jsem číst.

01.12.2023 12:38:04 | cappuccinogirl

Děkuji :)

01.12.2023 18:13:17 | Henry_propper

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí