Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Takový tichý výkřik do světa...

 

Odpusťte mi, nejsem dokonalá,

v některých věcech asi trochu pomalá,

typ humoru mám vlastní sobě,

podle toho vychovávám i své robě.

 

Hluboce nesnáším lidskou hloupost,

naopak miluju dětskou hravost.

Pohled na svět naivně realistický,

založením člověk spíše optimistický.

 

Po neúspěchu dokážu naříkat či plakat,

ale seberu se, začnu zase přes kaluže skákat.

Už však ne podle ostatních mínění,

jenom mi to působí vnitřní zranění.

 

Vše by ve mně hlasitě křičelo,

raději vás nechám ťukat si na čelo.

I když to znamená, že kokos si nabiju,

jen tímhle blbnutím si baterky dobiju.

 

Jsem prostě unikát, za to se nestydím,

jak to vše dopadne, teprve uvidím.

Nechci své dny podle vašich linek trávit,

chci i důležitými věcmi po svém se bavit.

 

Proto všem nudným a šedivým vzkazuji,

dejte mi pokoj, já se ze svého života raduji.

 

(teda snažím se, ale i to je pro mě zásadní)

 

Autor Jupiterka, 01.12.2023
Přečteno 103x
Tipy 12
Poslední tipující: Kubíno, Marten, o3_gambit, Niška, Žluťák, Psavec, Veru, Ondra
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná báseň, je potřeba se radovat:-)

02.12.2023 10:11:14 | o3_gambit

Určitě to tak cítíš, buď svá. Kmet

02.12.2023 00:03:18 | Kmet

Hezky optimisticka. To neumim. Ja mam jen svoje ublizenecky.

01.12.2023 20:37:09 | Veru

Správně Jupiterko - nedej se a buď svá! Souhlasím s Cappu!
Objímám Tě pevně :-*
Měj se co nejkouzelněji ;)*

01.12.2023 20:31:36 | Ondra

Buď zásadová, buď zásadní,
ať se z toho lidi kolem třeba stavěj na zadní :-):-):-)

Bo to je jejich problém, ne tvůj, sestřičko... ty zůstaň krásně svá :-)**

01.12.2023 19:21:47 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí