Zmatek

Zmatek

Jako pýcha na kolenou,
když refrén zní jen jednou,
jak jablko daleko od stromu,
jako ta nultá z milionu,

mám city plné protikladů,
nechápu, co mám za náladu,
čekám tě i házím za hlavu,
proti tvému proudu si poplavu.
Autor martinaV, 01.12.2023
Přečteno 84x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, Marten, Anfádis, IronDodo, RadekČ, o3_gambit, Niška, Žluťák, Marťas9, CoT, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí