Až na mě přestane tát sníh

Až na mě přestane tát sníh

Anotace: ...

až na mě přestane tát sníh
a smrt už nebude pouhou otázkou
až bude pozdě na to žít
až nebude možné utíkat za láskou

Budu se malovat na plátno ve snu,
kde nejvetší zázraky vytvořím
Se strachem, kdy na dno klesnu
Zda budu růst do výšin nebo v zárodku uhořím

Až na mě přestane tát sníh
Pochopím, že jsem žil
Iluze ve mě nebo já v iluzích?
O tom, kdo vlastně jsem a zda jsem se někdy narodil...

Autor eddy1 1 11, 04.12.2023
Přečteno 89x
Tipy 7
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Žluťák, Psavec, mkinka, o3_gambit, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí