V okovech

V okovech

Anotace: *****

Kde duše má,

pomalu se rdousí,

bodá jak nože,

co samy se brousí.

 

Kde ruce mé,

svázány v okovu,

tam mysl má,

s kterou už nemohu…

 

Dál a dál…

 

Kde nohy mé,

zuté mrazem chodí,

rudé až nachové,

pomalu, nezávodí.

 

Kde hlava má,

točící se, křičí,

jak ústa mé,

co samy sobě líčí.

 

Budoucno a naději…

Autor Henry_propper, 04.12.2023
Přečteno 83x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Tvbm, MatyhoZmaty, Žluťák, Anfádis, Psavec, mkinka, o3_gambit, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí