Světlo

Světlo

Anotace: .

 
Uprostřed života
na břehu naděje
světlo se mihotá
a občas zahřeje..
 
Naše masky odešly do mlhy
a teď čekáme s nějakým světlem
sebráni ze břehů zrazené něhy
pro louky dál rozkvetlé...
 
Co vzal do drápů orel...
 
Já neskáču, já letím...
vysoko nad horami
majestátně rozprostírám světové strany
pod hvězdami..
Držím je křídly
pod Athénami
Orel z obrazu Božího
vykreslený
Autor 8Zdenek, 06.12.2023
Přečteno 88x
Tipy 14
Poslední tipující: Marten, RadekČ, jort1, IronDodo, Psavec, o3_gambit, Imaginant, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí