Svět

Svět

Svět byl dílem okamžiku
než do něj Ďábel vrazil dýku
a od těch dob maj názory
taky svoje mrtvoly.

Svět byl stvořen plný lásky
dneska ovšem bez nadsázky
můžeme říct, že je to tak
vždyť peníze má každý rád.

Svět byl stvořen barevný
kde všechno bylo pokrevný
ego však vneslo do lidí
že jsou ovce nebo nadlidi.

Svět byl stvořen rájem
proto v něm taky zrajem
však místo plodů slasti
tvoříme různé kasty.

Svět byl a zase bude
jen osazení tímhle druhem
nebylo nejšťastnější
snad to příště bude lepší.

Autor Ďábel sám, 07.12.2023
Přečteno 68x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Tvbm, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, IronDodo, Marry31, Žluťák, martinaV, isisleo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..bohužel mnohé z těch ovcí si myslí, že jsou nadlidi..
..jinak.-) píše Ti to stále super..

07.12.2023 06:35:48 | isisleo

Děkuji Ti

07.12.2023 08:33:34 | Ďábel sám

Upřímné a krásné ráno

07.12.2023 05:27:52 | mkinka

I Tobě, diky

07.12.2023 06:33:49 | Ďábel sám

Rádo se stalo.

07.03.2024 17:52:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí