Ulehni a spi

Ulehni a spi

Anotace: Při pohledu z okna

Kouř z komína stoupá
se studeným větrem se míchá
jehličnaté stromy stojí klidně
na větvích sníh balancuje

Zima je všude kolem
ptáci zmrzlý cvrlikají
nejlíp je teď doma
staré topení zahřívá

Světe ulehni a spi
nechci vidět práci
v zimě se má spát
a ne si na něco hrát

Udělejte si čaj
sedněte si
pusťte si Káju
a na svět se vykašlete
Autor Míroslav Čaj, 10.12.2023
Přečteno 111x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí