Opilý žárlivec

Opilý žárlivec

Anotace: Jednoho takového jsem znal.

 

Hromy, blesky doma metal,
náramně se při tom vztekal,
žárlivost pak sžírá duši,
srdce jako zvon mu buší.

Stesky, zlobu topí v pivu,
kdopak by stál o protivu,
ženuška mu vale dala,
jiného si vyhledala.

V hospodě teď denně pije,
vesele si on tam žije,
doma ale je mu smutno,
změnit život je fakt nutno.

Není tu změna k lepšímu,
když už za další hodinu,
opilý zas na sál volá,
další rundu, hola, hola.

 

Autor Psavec, 11.12.2023
Přečteno 70x
Tipy 24
Poslední tipující: Koala, Marťas9, IronDodo, Fialový metal, Dreamy, šerý, o3_gambit, RadekČ, Žluťák, Kan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky znám pár příslušníků tohoto plemene...

30.12.2023 06:27:41 | Koala

Kdo nese vinu a kdo trest?
Dělí se oba o bolest? :)

12.12.2023 05:13:49 | Dreamy

Tak to za tebou utekla má milá
a tobě všechno na mne pověděla...?:)

11.12.2023 19:53:26 | Žluťák

Kdo neumí pít, a neumí s pitím v čas přestat, neměl by s pitím vůbec začínat.

11.12.2023 17:32:53 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí