Napijte se čisté vody

Napijte se čisté vody

když tady nad tím tak přemýšlím
nevím co si ostatní myslí
možná, že umírají
možná, že umřou zítra
ale co já s tím mám dělat
pokud to mám pochopit
tak se mě fakt neptej te
protože já to nevím
pravděpodobně vám řeknu pravdu
ale nebude pravdivá
protože nevím

no & tak co teď

ví nevíte já nevím
nikdo neví
možná jenom ta paní v černém
nebo ten pán ve fialové
ale pokud
pokud
se toho mám chopit
musíte se vzchopit
já vám nemůžu neustále říkat co dělat
dávat vám důkazy
když mě ani neposloucháte
proto to říkám třikrát
tak se hned nenasírejte
a nebo to řeknu jen jednou
ale řeknu to
tak se připravte
bude to bolet
ale nenechte se zaslepit
pak se z toho nebudete moct vymotat
& já se zase budu muset snažit
vás zachránit
uvědomte si, že já nejsem zachránce
jasně jsem martyr
ale to neznamená, že je to dobře
proto se snažím
nelehnout si tady
& splynout s přírodou
bo mam těžký dech
& vy to nevidíte
snažte se i vy
nejsem nesmrtelný
nachystejte zbraně
& kanóny
protože budete muset číst & podepisovat
papíry
snažte se pochopit
čas napít se vody
zapomeňte na to mravenčení
& jednej te konečně
Autor Nicotino, 13.12.2023
Přečteno 92x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí