Přelet

Přelet

Anotace: .

Nejdřív mu nechtěli pomoci
a mysleli si, že je ,,flink´´
Jednou se však dveře zabouchli
s klikou jen z jedné strany...
 
A poprvé ucítil pocit bezmoci
Doufal, že je to jen trik
Přeci ho nepřemohli
přece už mu neobrousili hrany.
 
Nedříve ho chtěli poslat makat
mezi nejhlubší společenské dno
Není divu
komu by se tam chtělo
 
Ale i tam by byl možný nějaký návrat
nejspíš i tam by to lépe šlo
Než se proměnit v toho
u koho si klepou na čelo...
Autor 8Zdenek, 25.12.2023
Přečteno 68x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, IronDodo, Helen Mum, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí