Vše pro zdraví

Vše pro zdraví

Anotace: Reklamy na nejrůznější léky a podpůrné doplnky neustále na nás útočí. Kdo by nedal pětistovku, aby mohl skákat jako kamzík, či v noci nemusel vstávat a ještě byl vitální.

Změny lidé vítají,
platy se teď zvedají,
penze také poskočí,
děda jí rád roztočí.

Babka svůj plán ohlásí,
s nápadem se vytasí,
upevníme zdravíčko,
budeš pít jen maličko.

V lékárně jsem pobyla,
dlouho se tam radila,
na klouby mám mazání,
prášky chřipku zahání.

Na prostatu tabletky,
sirup s chutí limetky,
také kapky na oči,
to nám může pomoci.

Děda se jen zamračí,
na to penze nestačí,
vyndal skrytou lahvičku,
nalil si pak skleničku.

Autor Psavec, 28.12.2023
Přečteno 78x
Tipy 21
Poslední tipující: Dračí, Dejvis, IronDodo, Koala, Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, nehledaná, Iva Husárková, Emily Říhová, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děda má svojí medicínu...

30.12.2023 06:08:10 | Koala

Každá pilulka jinak barevná,
jejich moc je prý kouzelná,
mnozí jim věří zaslepeně,
netuší, co všechno je tu v ceně...
Krásný večer, Psavečku

28.12.2023 21:46:42 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí