Nevěrný tvůj

Nevěrný tvůj

Jsou dny kdy už nevěříš
Ze snu se probudíš
A lituješ
Přestaneš věřit v zázraky
Srát na všechno a všechny
A lituješ
Že večer zas byly panáky
Mrdal jsi na všechno a všechny
A lituješ

Všechny ty dny, který jsi promrhal
Všechny ty dny, kdy jsi šel někam
a nebyl jsi kde měl jsi být
Štěstí budovat, o budoucnost bojovat
a stát se člověkem, bytostí
Všechny ty dny, kdy jsi jen lhal
Všechny ty dny, podléhal myšlenkám
že nemá cenu vůbec žít
své štěstí budovat, o cokoliv bojovat

A lituješ
Včerejšku
Zítřka

Kurva drát
Na lítost
Srát


K*L
Autor Karel Letník, 28.12.2023
Přečteno 99x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí