Nebreč

Nebreč

Setřené slzy svrbí mě v dlani
neplač už prosím moje milá
buď chvíli zas tou veselou paní
co v úsměvu šibalství skryla.

Potěš mě zase úsměvem svým
není to přeci vráska v koutcích
já zase budu na chvíli tím
co si tě přivine dlaněmi v bocích.

Ukaž mi všechno beze smutku
vždyť život lásku rozdává
přidržím ruku u živůtku
pod kterým tyčí se záhada.

 

Autor Ďábel sám, 07.01.2024
Přečteno 68x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, martinaV, IronDodo, Marten, Marťas9, Psavec, o3_gambit, BArBArKO, Frr, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné hezké... Standa

07.01.2024 06:57:55 | Stanislav32

Velice laskavý text.

07.01.2024 06:53:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí