Díky tobě

Díky tobě

Kolikrát takovou kravinu v životě ještě uděláš?
Tolikrát kolikrát to bude možný, tak proč se ptáš?!
I když si přijdu jako sráč,
Díky tobě jsem v tomhle životě hráč,
A i když jsou lidi kteří tvrdí že jsem silnej rváč,
Nikdo nemáte ponětí co je to já uvnitř mě zač ,
A i když se mi skrz oči dere občas pláč,
U mého srdce stojí roky hlídač,
Ty jsi přišel jako nějaký zaklínač,
Jako kdyby jsi k tomu všemu měl nějaký vypínač.
Zahnal jsi všechny ty špatný věci a myšlenky,
Třeba to jsou jen mé blbé domněnky.
Ale díky tobě mám pocit že jsem důležitá,
I když jsem osoba kurva složitá.
Prostě si nepřijdu tak zbytečná,
A já doufám že tvoje láska ke mně je skutečná,
Za to všechno jsem ti tak moc vděčná.
Přijímáš každou mojí vadu,
Beru si k srdci každou tvojí radu,
A já si myslím že s tím jen tak nepřestanu.
Kdyby nebylo tebe,
Těžko bych se dnes večer koukala s čistou hlavou na nebe.
Autor Zkažená666, 09.01.2024
Přečteno 169x
Tipy 11
Poslední tipující: zde.neck, Jiří I.Zahradník, mkinka, BArBArKO, Kaj, Akrij8, Psavec, cappuccinogirl, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní to jako rapping.

19.01.2024 21:35:34 | Jiří I.Zahradník

V blízkosti je zázrak

10.01.2024 12:07:08 | Akrij8

Upřímný silný emoce...

09.01.2024 17:42:34 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí