Středa

Středa

Je přesně půlka týdne,

jsem ve dni, který by

měl být jedním z lepších.

Na krk mi dýchá zima,

mé kroky směřují někam,

kde bych raději nebyla.

Dneska budu bez oběda,

jsem tak trochu nervózní,

radí mi jen moje hlava,

a klávesnicí ventiluju slova. 

Snad ten lepší den,

přijde jindy, třeba zítra,

co já se ještě načekám...

nebo že by si dal říct?

Je dvanáct a já Popelka...

 

(jen tak pro dokreslení, den na to jsem měla bolesti břicha a ležela doma)

Autor girasole, 18.01.2024
Přečteno 90x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Ophelia81, Jan Kacíř, Iva Husárková, Ondra, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lepší den určitě přijde, už jistě brzy..

19.01.2024 13:13:23 | CULIKATÁ

zkus si střevíc...

19.01.2024 00:16:51 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí