Koloběh

Koloběh

Anotace: .

Obrovský křehký věci
rozdělují se
kámen a kost
splyne v jedno


Padáš svým výkřikem
jako se fanynka hýbe koncertem...
jako fanynka hýbe koncertem
šepot je kořen
a výkřik je kmen...


Oheň.

Autor 8Zdenek, 19.01.2024
Přečteno 82x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, jort1, Anfádis, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí