Soběslav

Soběslav

Anotace: Civilní báseň.

 

 

Je těžké najít někoho s kým mi bude líp, než sama se sebou.
Nohy už mě nezebou.

 


Neboj se mami,
když budu sama ve svým bytě.
Já přece nespokojím se.

 


Možná kvůli oku společnosti,
kterou ty tak ráda zastupuješ, 
dívám se na sebe občas jako na chudáka, 
přestože jsem tu sama ráda.

 


Přiznávám, že občas chybí něžný dotyk.
Ale nejspíš není návratu,
pro toho, kdo procit.

 

Autor Loveless, 20.01.2024
Přečteno 84x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Kacíř, Olex, zde.neck, Sonador, jitoush, cappuccinogirl, Fialový metal, Psavec, Žluťák, jondys, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné-smutné-životní, milá Loveless*

20.01.2024 13:07:21 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí