Zítřek

Zítřek

Povstává v tichu z popela,
ví o tom co se nedělá,
a spojuje nám vzpomínky,
do společné objímky.

Povstává tiše z prachu,
ze společného krachu,
a nedovolí další chvíle,
každému dá jiné cíle.

Povstává tiše ze snění,
ví že nás dva promění,
ví že máme jiné konce,
i když teď jsme za pitomce.
Autor Křemen, 21.01.2024
Přečteno 85x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí