Zkouška, předmět: autoškola

Zkouška, předmět: autoškola

Neprospěla jsem u zkoušky.

Udělala jsem u ní tolik chyb...

Tečou mi slzy, z tašky lovím kapesník,

Blízkým píšu jen stručné SMSky.

NEMÁM TO. 

 

Opět svojí vlastní vinnou, 

připadám si dobrá zcela k ničemu.

Červený opuchlý nešťastný oči,

schovávám se ve své velké modré šále.

NEDALA JSEM TO. 

 

Na přechodu se jen nedbale rozhlédnu,

vím, že tohle není prohra, kvůli které se vzdává. 

Na nádraží sedím v teple, pořád pláču,

autobus jede za čtyřicet minut.

NEŠLO MI NASTARTOVAT.

 

Co kdybych si koupila levný los?

dám si bílou čokoládu z automatu.

Lidi se koukají, netuší, co se mi stalo. 

tentokrát je to opravdu trochu moc. 

PŘEJELA JSEM PŘES PLNOU.

 

 

 

Autor girasole, 22.01.2024
Přečteno 68x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechci se smát...ale připomněla jsi mi dávné časy, kdy jsem dělal papíry já... :D :D Zjevně se nic nezměnilo a hloupost zkušebních komisařů je stále stejná...neboj, příště se to povede ;)

22.01.2024 10:50:17 | stormeater

Treba len trochu prax vyskúšať si to ono to pôjde držím palce

22.01.2024 10:43:49 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí