Suchý únor...

Suchý únor...

Skončil jsem, pravda, už v prvním kole.

a ani nemyslel jsem, že vydržím déle,

zas ležím, s hlavou slitou kdesi dole,

a suchý únor, může jít do prdele...

 

Mládá drze řekla mi, promiň, už si starý,

a ve mně se to dneska všecko jaksi pere,

já jenom myslel jsem, že už jsem zralý,

piju, tak suchý únor, ať si jde do prdele...

 

Zazvonil sis, tak šup dolů ze zvonice,

a je to zase vlastně v pořádku celé,

a veškeré trapnosti té vévodíce,

vznešený "suchý únor", si strčte do prdele...

Autor DH22, 02.02.2024
Přečteno 78x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozmarýna, Marten, Žluťák, zde.neck, Psavec, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo neumí pít, toho ani vítěztví v suchým únoru nezachrání..;-D

02.02.2024 18:29:35 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí