Bez tebe napořád

Bez tebe napořád

Bez tebe napořád,

jsem tu sama, 

čekal mě velký pád 

a krok do neznáma. 

 

Věř nebo mám lhát, 

tenkrát jsem se spletla, 

čas bych vrátila teď, 

ale už to jsou léta. 

 

Snad co má se stát, 

stane se, 

tak kam vítr mne zanese.

 

To neví nikdo, 

snad jen Bůh

a já se ptám. 

Bude to trvat dlouho? 

 

Už celou věčnost čekám.

Autor Lenaart, 03.02.2024
Přečteno 82x
Tipy 16
Poslední tipující: Aramgad, Rafinka, Jiří I.Zahradník, mkinka, IronDodo, jort1, Marten, Chane, martinaV, J's .., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí