Životní verše

Životní verše

Sedím sám v myšlenkách,
už to není ten čas,
kdy jsme jezdívali na sáňkách.
V hlavě hromada sraček..
Vrátil bych se do let hraček.
Srdce plné lásky,
ale hlava plná bolesti.
Odolávám tomuto světu,
ale radši jsem v online režimu.
Stavím se do pozice krále v životě i v sále.
Problémů čím dál tím víc,
ale srandy s bros je stále víc.
Myšlenky se vypnou tehdy,
když v mé krvi je hromada trávy.
O alkoholu už tuplem nemluvím,
protože kamarád jsem s ním.
Všude fake friends,
bavit se s nimi je jako umřít na Mont Everestu.
Jsem rád za lidi kolem sebe,
tajemství ostatních si nechávám pro sebe.
V nocích mě provází pláč,
přijdu si občas jako mizerný hráč.
Hudba je můj lék.
Na to si vsaď, hned teď!!
Autor Bendy, 10.02.2024
Přečteno 86x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Rafinka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí