Čas

Čas

Anotace: z archivu

Čas je iluze pouhá,
silnice, co se zdá dlouhá
a my s koňmi pod kapotou
na plyn šlapem pevnou botou.

S touhou v srdci stíháme více,
nadějí naplňujeme plíce,
co vše nám nesmí uniknout,
překážky zdržují jak protiproud.

A po každém cíli máme nový cíl,
tempomat rychlost pod kůži vryl,
náš život na plné obrátky běží,
přitom si ho smrtka jak pohledávku střeží.
Autor martinaV, 14.02.2024
Přečteno 72x
Tipy 13
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, Kan, Psavec, Chane, Ondra, IronDodo, Žluťák, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdo to musí hlídat

15.02.2024 12:20:17 | jort1

Povedená

14.02.2024 07:04:23 | Marry31

Dobrý archiv.

14.02.2024 06:11:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí