Taneční

Taneční

Anotace: Vzpomínky z učňáku na taneční...

Taneční

Touha vlnění
strojení do šatů,
česání, čančání,
vysokých podpatku.

Frajerka před hochy
chvilkové epochy,
rytmem mámená
partnerem nadšená.

Tanečník krásný
na druhé straně,
hypnóza vyhrává
mám svoje zbraně.

Utíkal, smál se
jak malé dítě,
přibrzdil u mne
řekl: „Chci tě. “

A nebo: „Smím prosit?“

Začátky kruté
výdrž byla,
těch střevíců
co já protančila.

Sehraný pár.
Prý ....
Ať tančíme dál...
Reál však jiný
u přísné rodiny.

Držená zkrátka,
zavřená vrátka.
Kolona? Vězení....
Zákaz na
Velký pátek tančení.

Smutné oči,
svět přestal se točit.
Kolonou taneční
musí to skončit!

O týden dřív,
náš velký den.
Krásná princezna
a on, snad můj sen.

Generálka o nás,
pro rodiče podraz.
Vychovaná ve víře,
pro partnera potíže.

Pochopil,
srdce smutné.
Rodiče nemusí
tam být nutně.

Užili jsme si krásný den,
soukromou kolonou protančen.
Vzpomínky teď se hlavou točí,
jak my se dívali do svých očí.

Autor Marťas9, 20.02.2024
Přečteno 60x
Tipy 16
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, Psavec, Ondra, Chane, Žluťák, Tomcat, nehledaná, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná vzpomínka, Marti:-)

20.02.2024 07:06:16 | Žluťák

Díky za nahlédnutí, pěkný den

20.02.2024 11:28:19 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí