Znamení vyhasínající touhy

Znamení vyhasínající touhy

Anotace: .

Jsi studená
pragmatická
nelidská
tvé tvary hoří v očích mužů,
kteří vědí, že tě nikdy nebudou moci mít.
 
Dnes to rozjedeme s temnotou...
 
Jsi dojemná
jsi nejemná
jsi brutální
v přitažlivosti bestiální...
 
Dáváš tvary plamenům
a tvé oči jim dávají barvy
nemáš duši
a málokdo to o tobě ví...
 
Zachraň tu duši
z temnoty hlubin
z žahavých květin
 
Chceš mě znetvořit
sexem s tebou
a potom zahodit
pro vše co jsem nemoh....
 
Chceš mě popálit
sexem 
Já ale takový
nejsem.
 
 
Autor 8Zdenek, 21.02.2024
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, Marten, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow!

21.02.2024 13:48:07 | cappuccinogirl

Dobrá báseň.

21.02.2024 13:39:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí