****

****

Anotace: ...

 
Setkáme se za pohledy
setkáme se za očekáváními
prohladil bych tě dnes
až do nebes.
 
Až prolomí se ledy
a potopěj se i se stíny
odměřeně naoko
nakousnu tě jako jablko.
 
Svět nám nepřeje
pohár se vyleje
chci ti říct, že umírám a nemám kam se schovat
chci ti říci, že bych tě mohl strašně milovat...
 
Skalpelem cynismu odřízneš mě
dopadlo by to možná neslavně
co po mě pane chcete?
Je tady nějaký Bůh, spěte.
Autor 8Zdenek, 22.02.2024
Přečteno 54x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Sonador, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí