Olesyaa

Olesyaa

Snikers tyčinku má ráda ,
na oříšku si zub zlomila.

Přední zoubek v prdeli ,
ten úsměv je nezapomenutelný.

Oči hnědé barvy má ,
na sladké ji každý naláká.

Postavou je malinka,
no není to šmoulinka.


Jej vlasy zářivou barvu máj,
jak první paprsky
slunka na obloze z rána.

Ona jedno přání má,
princeznou,býti chtěla.
Autor zápiskyzméhlavy, 25.02.2024
Přečteno 127x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda jejda... nemáš migrénu?

25.02.2024 12:20:34 | Iness

To vypadá na lásku...:-)

25.02.2024 12:10:10 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí