Ruce vzhůru

Ruce vzhůru

Vzdáváme se bez boje

odpojeni od zdroje

s myšlenkami od hnoje

do prdele, co to je?

 

To je lidské myšlení

pády a pak nadšení

co bývalo nevšední

náhle rychle zevšední. 

 

Rozumem mým zaniká

v srdci vzniklá panika

v uších hudba klasika

a stále stejná replika.

 

Kam se vrtnout člověče

než nám život uteče

kolik vody proteče

než

nás Smrtka poseče.

Autor Ďábel sám, 27.02.2024
Přečteno 70x
Tipy 14
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Marťas9, Psavec, Lighter, mkinka, kozorožka, o3_gambit, Chane, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož tahle je, ďáble...a ta prdel do ní sedí fakt hodně. Skvělý dílo!

27.02.2024 20:34:52 | cappuccinogirl

Díky Ccino.

28.02.2024 07:43:45 | Ďábel sám

Přímo mířené. Dobrý.

27.02.2024 08:54:55 | mkinka

Díky

27.02.2024 16:44:31 | Ďábel sám

Rádo se stalo.

27.02.2024 16:47:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí