Energetická krize

Energetická krize

Anotace: Tak už to dorazilo i k nám

Zima
Mi byla strašná
Se zdálo
Dnes v noci
Nohy
Pak už i tělo
Chladlo
Jako v hrobě se mi zdálo
Tak jsem vstal a nepřiložil do vyhaslých a smutných kamen.
Ale do zásuvky vložil fén
Ten neekologický
S velkou spotřebou a výkonem
Pod peřinu se s ním schoval
A jako k družce jsem se k němu choval
Laskal jsem se s ním
Než ho tepelná pojistka vyřadila z provozu
Po chvíli odpočinku chytil druhý dech
Jinak bych jisto jistě zdech.
Autor umělec2, 27.02.2024
Přečteno 69x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Lighter, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řika se, že by člověk měl vyzkoušet všechno, ale s fénem...?:)
Dobrý.

27.02.2024 09:07:17 | Žluťák

Dík za komentář

03.04.2024 21:11:19 | umělec2

Děkuji za komentář

27.02.2024 10:26:27 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí