Pocity

Pocity

 Proč mám teď pocit, že tváře jsou tak cizí.                       Snad ten pocit brzy zmizí.                                                    Proč mám teď pocit bezmoci.                                                Je to jenom příval emocí.                                                    Proč slzy máčí tváře mé,                                                      které jsou jak z kamene.                                                      Proč ten pocit tak moc bolí.                                                  Ten pocit směním za cokoliv.                                              Proč mám teď pocit zklamání.                                            Mělo to být pro mě varování.                                                     Varování před láskou.                                                        Která byla jen sázkou.

Autor TvŠ, 28.02.2024
Přečteno 69x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za hezké komentářé

06.03.2024 14:35:11 | TvŠ

Zajímavý obsah, zajímavá forma, neokoukaná... proto mne bavila:-)*

28.02.2024 21:26:17 | cappuccinogirl

Zajímavé tvoření.

28.02.2024 19:29:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí