Aktualita

Aktualita

Anotace: z archivu

Svět zrychluje jak internet,
kde se co šustne, víme hned,
a nervozita narůstá,
chaos ovládá města.

Musíme stíhat termíny,
staré jsou už dnešní noviny,
lidstvo ovládla technika
bez ohledu na rizika.

Antidepresiva jak na běžícím pásu,
s nimi zvládáme každodenní trasu
a politici nám z obrazovek radí,
kam se správně zařadit.

Nesmí zpomalit tohle ferrari,
konzumu narostly silné svaly,
kdo z kola vypadne, toho stroj drtí,
zpomalit rovná se rozsudku smrti.
Autor martinaV, 02.03.2024
Přečteno 80x
Tipy 21
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, CoT, Marťas9, Marten, Pacik, jort1, Žluťák, Psavec, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aktualita z archivu. To prostě nevymyslis. Bomba

03.03.2024 11:12:51 | CoT

:-D

03.03.2024 14:39:08 | martinaV

pravda pravdoucí

02.03.2024 16:35:43 | Pacik

ještě že noviny nečtu...

02.03.2024 11:20:36 | enigman

Velmi výstižné a skvěle napsané.., milá Martinko :-)*

02.03.2024 10:34:57 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí