Pouto přátelství

Pouto přátelství

Anotace: ...

V poutě přátelství se síla skrývá,

jako strom pevný, co věky stojí

Spojení duší, co nikdy neomrzí,

v srdci každém plamen hoří

 

Přátelství je jako květina kvetoucí,

krása, co všem okolo svítí

V náručí přátel najdeme klid,

v jejích očích odraz věčné síly se nachází

 

Pouto přátelství nezná hranic,

ani čas, ani vzdálenost

V srdcích navždy zůstane,

jako věrný průvodce životní

 

Sdílení radosti, společné trosky,

všímáme si malých radostí života

V poutě přátelství nalézáme sílu,

jako nejkrásnější poklad skrytý

 

Přátelství jako světlo v temnotě,

jako zářivá hvězda na obloze

V našich srdcích věčně zůstane,

pouto pevné, co nás spojuje

Autor Misha, 16.03.2024
Přečteno 56x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Ondra, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí