Prozření - II

Prozření - II

Anotace: 2. část mé pouti životem

Okovy tíživé a chladné,
odhodil jsem do nekonečna.

Do těch temných dálek,
kde chlad se s nimi snoubí.

Mříže z okna sundal jsem,
a hleděl na ženu plačící si do náruče.

Nyní jsi volná, pravil jsem,
a dveře stvořené se otevřely.

Světlo vycházejíc z nich,
obklopilo ji a ona zvedla se.

Kráčejíc ladnými kroky baletky,
usmívajíc se a spokojena.

Děkuji ti tyrane ohyzdný,
který prozřel jsi a přijal to, čím jsi.

Teď jsme jedno a totéž,
šťasten budeš a já též.

Nyní tělo a mysl ovládla jsem,
a to, co v zrcadle vidím, nejsem já!

Trápím se vzhledem,
takto přec já nevypadám.

Není možná takto působiti,
a dlouhá cesta čeká mne ke spokojenosti.

Tebe já zničím, zadupu tvou mysl,
jelikož ženou jsem.

Zemřeš v blažené nevědomosti,
neucítíš to a skončíš v nicotě.

A já pak budu vládkyní a bohyní,
mé jméno jest Nikola.

Vražedkyně syna, manžela i bratra!
Autor IronLadyPrague, 17.03.2024
Přečteno 40x
Tipy 1
Poslední tipující: Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí