Život

Život

Světem letíc jako světlo
Osudem políbená pravdu ti to vmetlo

Nad věcí vždy povznesena
Ohněm i láskou nyní unesena


Stačil pohled jediný
Byl nejkrásnější z dědiny

Uběhlo již dvacet let
Žel děti, musela jsi oželet

Koupili jste spolu zvíře
Každé ráno, pozoruješ ho v jeho díře

Náhrada to miminka
Ze ženy stala se zvířecí maminka

Důchodu se snad dočkáme
Kdy to bude časem ještě poznáme

Žít za této naší vlády
Častěji jsou všichni bez nálady

Co nás ještě čeká a nemine
Raději nemyslet a netušit jémine.
Autor neptolius, 17.03.2024
Přečteno 66x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Chane, Paulín, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí