Nejlepší kamarád

Nejlepší kamarád

Anotace: Věnováno kamarádovi Albi David

Jsi jak bratr beránek ,
jako dráček na hraní .
Jako Malý princ
na cestě do spaní.

Můj věčný kamarád ,
jediná hvězda
na temném nebi.
Přání co někdy nedá spát
Slunce v kopě šedi .

Jsi jak bratr beránek ,
co bílé nožky má .
Však tělo jeho zdobí
barva rezatá
Autor Liduška, 21.03.2024
Přečteno 48x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí