Pouto osudu

Pouto osudu

Anotace: ...

Na rozcestí osudu stojím zmatena,

neznámému osudu čelit jsem připravena

S rozpaky v srdci se se vším známým loučím,

s touhou po vzletu, ale s tíhou porozumění

 

Osud jako řeka nezadržitelně plyne,

ve vlnách změn se můj otřesný obličej zrcadlí

Loučím se s nerozhodností,

bez boje, s pokorou a bolestí v srdci

 

Vzpomínky jako stíny se kolem mě linou,

hlasy minulosti můj osud šeptají

S lítostí a odvahou v srdci se loučím,

osud má svůj plán a vše má svůj důvod

 

S minulostí se rozloučím,

nový začátek nacházím

V osudu moje vlastní cesta spočívá,

s láskou do budoucnosti spěchám

 

Autor Misha, 21.03.2024
Přečteno 58x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí