Sbormistr dívčích těl

Sbormistr dívčích těl

 

 

Nejdřív jen seděl na židli

v obyčejném saku a košili

beze jména a bez tvaru

jak všichni v auditoriu

 

Pak stál tam a jako by čněl

uprostřed jemných dívčích těl

když ladnými tahy zápěstí

rozechvíval v nás tóny radostí

 

a náhle  ¬  snad i zázrakem –

sám sebou stal se souzvukem

lhostejno kdo z nás vrásky měl

hudbou v tu chvíli rozkrásněl

Autor Rainy, 22.03.2024
Přečteno 71x
Tipy 11
Poslední tipující: kudlankaW, Luko tulák, Pacik, Tomcat, o3_gambit, Žluťák, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně vidím ty rozvláčné tahy magickou hůlkou

Tipuji a rád

Marty Kudlák

24.04.2024 07:55:47 | kudlankaW

Děkuji :)

24.04.2024 17:42:55 | Rainy

A já děkuji tobě za krásná slova :)

09.04.2024 20:47:11 | Rainy

Moooc krásné a něžně vzrušující.
Hezky se text čte.

Děkuji Ti

08.04.2024 11:17:13 | Luko tulák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí