Sen

Sen

Anotace: Pokud má někdo pocit že tuto báseň už četl tak ano ale toto je finální verze....upravil jsem ji tak aby dle mého měla smysl....Původní se mi nelíbila:)

Dvě osamělá srdce bloudící krajinou
Každý svou vnitřní pustinou

Žijeme tolik let vedle sebe
Dříve snesl by jeden pro druhého modré z nebe

Dnes na pokraji velké války
Vidíme své duše z velké dálky

Život jako kaviár
Už mnoho let osud s tebou hraje biliár

Stal jsi se jednou z mnoha koulí
Přistihls ji s další a oba skončili jste s velkou boulí

Dnes oba u rozvodového stání
Takový je život prostě konec klání.
Autor neptolius, 31.03.2024
Přečteno 60x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, J's .., Psavec, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí