Vodka

Vodka

Ptáci už zpívaj písně o jaru
a já tu sedím s lahví na baru
křivky má krásné, jen pohladit
do ruky pásne a je v ní klid.

Bez ní je život dost na hovno,
že jo má křehká královno
věci se zjeví jaké jsou
bez přičinění i zůstanou.

S tebou však život je jiný
zmizely z obzorů splíny
výřečnost mi náhle nechybí
jsem krásný a bez chyby.

Rána jsou ovšem trochu zlá
ten kdo tě hladí ten to zná
žaludek bývá jak na vodě
objímám mísu na záchodě.

Nenech si chlapče namluvit,
že v láhvi vodky najdeš klid
po klidu přijde zas těžký den
v práci ti řeknou jste vyhozen!

Žena ti dá kufry za dveře
a to jen kvůli té nevěře
která je chladná s obsahem
co lačně jde dovnitř a těžce ven.

 

 

Autor Ďábel sám, 04.04.2024
Přečteno 59x
Tipy 17
Poslední tipující: martinaV, Jan Kacíř, Marten, Marťas9, Iva Husárková, Kan, Marry31, Tomcat, IronDodo, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně volnost...

05.04.2024 15:34:14 | Jan Kacíř

...to je přímo balada...chlastat chce um...;-)ale já raděj rum...pravej třtinovej.

04.04.2024 19:38:11 | Marten

:)

04.04.2024 21:01:22 | Ďábel sám

Znám:-)

04.04.2024 05:27:03 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí