Pilot

Pilot

Anotace: výplod mé půlnoční opilosti

viděl jsem lidi na dně ve fontánách se mýt,
lidi přežívající ze dne na den v ulicích Prahy,
ty s potenciálem celý dny pít, pít a pít,
jako ti na dně zvedají se marně z podlahy.
spatřil jsem po cestě pilota se bít,
blázen a výtržník, nebo plný odvahy?
pilot nebijící se z nenávisti -z potřeby žít,
já sledujíc dával si poslední potahy.
poslední cigáro a poslední potah,
poslední vzpomínka na procházku parkem,
již sleduji na pilota policejní zátah,
celí v černém, omámeni letním horkem.
přemýšlejíc o správné straně putuji dál,
myšlenky na pilota stále v mojí hlavě,
sám na cestě v sobotu utápět svůj žal,
já s jointem na nekonečné výpravě.
Autor marekk, 05.04.2024
Přečteno 63x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Frr, Iva Husárková, Kan, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí