Láskám

Láskám

Anotace: .

 
Já vás všechny miloval
nemyslel jsem to v žertu
prý nehodím se pro život
tak jděte k čertu.
 
Iluze lásky romantické
dávno zmizela za obzorem
Už dávno tvrdší
po cestě životem, jsem...
 
Ale chybíš mi lásko
i když si uvnitř mě zvadla
Chybí mi když jsem tě hladil
a ty jsi si mi na klín sedla...
 
Já vás všechny miloval
vracely jste mi srdce probodaný zpět
dávno každá vás má děti
a já utíkám před tesáky, které má náš svět...
Autor 8Zdenek, 07.04.2024
Přečteno 45x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Paulín, martinaV, IronDodo, jort1, cappuccinogirl, J's .., Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hodně smutný, že co se týká lásky, nestačí ta první... a že nezůstane jedinou...
Měj se i přesto jak nejlíp to jde*

07.04.2024 14:43:47 | cappuccinogirl

tak ten by tedy neutekl
ohlížel se kde má romantická zavazadla
a děti s papírovými tesáky srdce rozsápaly*

07.04.2024 13:44:33 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí