Ranní reakce

Ranní reakce

Jsou dny smutné a dny veselé
dnes tedy nechci vyskočit z postele
oči mám zavřené, myšlenky bez chuti
srdce dnes pumpuje z řečiště rtuti.

Nebe je pod mrakem asi prší
cítím se pod tlakem, drtí to duši
ráno je bez Tebe a čas je ve sprintu
hodím dnes do žita nejspíše svou flintu.

Zítřek je depresí a dnešek jakbysmet
mladost je v prdeli je ze mě vlastně kmet
a děti odrostly a vnoučci stárnou
musím to ještě nějak zvládnout.

Autor Ďábel sám, 08.04.2024
Přečteno 62x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Marten, Žluťák, Lighter, cappuccinogirl, Luko tulák, Marry31, martinaV, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí