Vzpomínky dívčího srdce

Vzpomínky dívčího srdce

Anotace: ...

Ve stínu vzpomínek dívčí srdce mlčí,

slzy času neuvěřitelně rychle letí

Proměny s klidu do neklidu prožívám,

jiskra v očích nikdy neuhasne

 

Nitkou osudu a snu se proplétá,

vzpomínky sladké jako medové růže visí

Hledání v propasti času mezi prsty uniká,

dívčí srdce se nikdy nevzdá

 

V dívčím srdci slunce září,

vzpomínky jako hvězdy jasné stárnou

Tam, kde první láska kvete,

tam, kde sny a realita splývají dohromady

 

Vzpomínám na sladké úsměvy,

na tajemné pohledy plné touhy

V dívčím srdci minulost žije,

jak motýl v letním vánku tančí

 

Vzpomínky jsou jako květiny,

něžné a krásné, ale i křehké

Někdy sladké, někdy hořké,

ale vždy nás v srdci provázejí

Autor Misha, 10.04.2024
Přečteno 39x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí